WP karbantartás

Ha saját weboldalt szeretne létrehozni, akkor néhány kisebb kihívást kell leküzdenie. Az egyik ilyen kihívás a webhely naprakészen tartása és az esetlegesen előforduló hibák kezelése. Bárkivel megtörténhet, beleértve a jól ismert webhelyeket is, hogy valami nem működik megfelelően, miközben a látogatók és az ügyfelek az Ön webhelyét böngészik.

Karbantartás

De ne foglalkozz vele túlságosan. Már számos beépülő modul és eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek fenntartani webhelye funkcionalitását anélkül, hogy bármilyen technikai tapasztalatra és kódolási ismeretekre lenne szükség. Mindenkinek bemutatja, mennyire törődik webhelye, vállalkozása, üzlete vagy blogja sikerével. Ezenkívül időt takarít meg. Emiatt szeretnénk teljes körű áttekintést adni egy új, nevű bővítményről WP karbantartás.

Mi az a WP Maintenance?

Ez egy könnyen használható bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy webhelye több területére összpontosítson anélkül, hogy a látogatók vagy az ügyfelek tudnák, hogy módosítja. Előfordulhat, hogy webhelye nem elérhető, vagy karbantartás miatt leállt bizonyos problémák miatt, és biztosak vagyunk abban, hogy valószínűleg el akarja rejteni ezeket a nyilvánosság elől. A WP Maintenance szolgáltatást nem úgy tervezték, hogy csak egy személy használja.

WP Maintenance Header

Ne féljen kockázatot vállalni újságíróként, programozóként, producerként, internetes boltként vagy kisebb oldalvezetőként. Valóban fantasztikus választás egy csodálatos webhely fejlesztéséhez, amely fenntartja internethasználóit, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel. A bővítmény használatához és az innovatív funkciókhoz való hozzáféréshez még csak nem is kell tudnia, hogyan kell kódolni.

Olvasni:  Mi az a CDN? A tartalomszolgáltató hálózatok alapjai

Fizetett verzió vs ingyenes verzió

Fontos megjegyezni, hogy a WP Maintenance ingyenes és fizetős verzióban is elérhető. Ne feledje, hogy a fizetős verzió számos további előnyt és funkciót biztosít, amelyeket a webhelyén használhat.

WP karbantartásmentes

A … val Ingyenes verzió, találhat néhány egyszerűbb és alapvető funkciót, amelyek segítenek fenntartani webhelyét. Gyors hozzáférést biztosít a testreszabható hátterekhez, amelyeket átméretezhet és elhalványíthat. A felhasználók személyre szabhatják ezeket a háttereket logóik, védjegyeik vagy bármi más feltöltésével. Még a fejlécet, a betűtípust vagy a nevet is módosíthatják, hogy továbbra is készítsenek valamit.

De A fizetős verzió az igazi üzlet. Ez jobb képet ad arról, hogy mit érhet el és mit érhet el ezzel a bővítménnyel. Ezenkívül nincs szükség kódolási ismeretekre ahhoz, hogy valóra válthassa minden álmát a tökéletes webhelyről.

Teljesen előkészített témák az Ön számára.

Itt teljesen előkészített témákat fedezhet fel, amelyek segítségével egy szempillantás alatt professzionális vagy színes megjelenést varázsolhat webhelyére. Minden attól függ, hogy valójában mire van szüksége, mire van szüksége vagy mit szeretne a webhelyétől. A teljesen előkészített témák széles skálája áll majd az Ön rendelkezésére.

Ha olyan teljesen előkészített témákat keres, amelyek tökéletesen reprezentálják az Ön egyszerű oldalát, vagy kis dinamizmust szeretnének hozzáadni a sporttól és a divattól a videojátékokig és a közösségi hálózatokig, akkor mindenki talál valamit. A WP Maintenance egyablakos megoldássá válik az összes WordPress-követelményhez.

WP karbantartási témák

Remek testreszabási lehetőség webhelye számára.

De ez még nem minden. Ha a teljesen előkészített témák nem elégítik ki az Ön igényeit, könnyen módosíthatja a témákat az igényeinek megfelelően. Sok témához színek, betűtípusok és egyéb kiegészítők tartoznak, amelyek segítségével személyre szabhatja webhelyét.

Olvasni:  Hogyan indítsunk el egy tagsági oldalt

Ezeket az elemeket igényeinek és szükségleteinek megfelelően módosíthatja. Úgy tűnik, kihívást jelent csodálatos és ingyenes fényképeket felfedezni, amelyeket azonnal alkalmazhat. Azt is fontos hangsúlyozni, hogy nagyszámú képhez fog hozzáférni, amelyeket ugyanúgy hozzáadhat webhelyéhez.

WP karbantartási lehetőségek

Ha Ön az a típusú ember, aki szereti a nulláról kezdeni és frissíteni vállalkozását, akkor ezzel a bővítménnyel ezt megteheti. Nem tetszik, ami a webhelyén található? Szeretne videót hozzáadni termékedről vagy helyedről, hogy a látogatóid könnyebben megtalálhassanak? Néhány kattintással adjon hozzá mindent, amire szüksége van. Ráadásul nagyszerű, hogy mindent egy helyen talál, mert minden a műszerfalon található.

Amint azt maga is láthatja, ez a beépülő modul számos különféle funkciót kínál, amelyekkel saját maga testreszabhatja webhelyét, de hogyan szabhatja testre ezeket? Egy egyszerű drag and drop eszköz segít Önnek, amellyel tetszőleges elemet adhat az oldalához.

Tartsa szemmel a SEO-ját, és elemezze azt.

Tartalmaz egy SEO beállítást is, amely lehetővé teszi a webhelyek fejlesztését és optimalizálását, mielőtt minden nyilvánossá válna. Mivel a keresőoptimalizálás minden alkalommal nyer a webhelyek teljesítményében, ez a funkció elengedhetetlen. A webhelyén mindent pontosan és megfelelően kell megtervezni és beállítani a SEO előrehaladásához, és a legapróbb részletek is nagyon fontosak.

WP Maintenance SEO

A SEO segítségével azonnal nyomon követheti, hogy webhelye milyen jól teljesít, és milyen hatékony lehet a létrehozása után. Egyszerűen nyomja meg a SEO gombot, hogy elemezze és megvizsgálja az egyes webhelyek láthatóságát a keresőmotorokban, pozícióját és kulcsszósűrűségét, és átfogó SEO értékelést készítsen arról, hogy mi lenne a kiváló, és mit kell javítani, hogy webhelye minden alkalommal jó helyen szerepeljen.

Olvasni:  Hogyan változtassuk meg a WordPress rendszergazdai e-mail címét (3 Meth...

A titkos hozzáférési hivatkozás egy másik hasznos funkció.

A felhasználók rejtett hozzáférési hivatkozásokat is létrehozhatnak, amelyek korlátozzák, hogy kinek van engedélye webhelyeik használatára. Ez a funkció zseniális, ha csak annak a csapatnak szeretne hozzáférést adni, amellyel együtt dolgozik, hogy lássák, hogyan néz ki webhelye, mielőtt közzétenné. A fehér címkézési funkciók is rendelkezésre állnak, ha a csapat- vagy ügynökségi tervet választja.

WP karbantartási hozzáférés

Van néhány extra hasznos tulajdonság is.

A speciális beállítások részben több konkrét lehetőség is található. Itt végrehajthatja a gyári alaphelyzetbe állítást, további tartalmat adhat hozzá, válthat a WordPress Rest API-ra, megkövetelheti az SSL-t a karbantartó webhelyen és még sok más. És ha bármikor nehézségekbe ütközik vagy szabálytalanságba ütközik a bővítmény használata során, itt találja az állandóan aktív ügyfélszolgálatot.

Alternatív lehetőségek a WP-karbantartáshoz

Ezenkívül két további WP-karbantartási lehetőség is van, amelyeket kétségtelenül értékelni fog. A neveik Feldolgozás alatti oldal és Hamarosan és Karbantartási mód és finoman eltérnek a WP Maintenance-től, de mindketten elvégzik a feladatot. Ezekkel a bővítményekkel létrehozhat egy új címlapot, amely hamarosan megjelenik, vagy egy értékesítési oldalt, amely tájékoztatja látogatóit vagy ügyfeleit az aktuális változásokról vagy frissítésekről.

Ezenkívül lehetővé teszik nagyszerű, de a WP Maintenance-ben bemutatottaktól eltérő témák használatát, és a szerkesztőjük egy kicsit más. Lehet, hogy ezek a témák jobban tetszenek neked, de nem fogod megtudni, amíg saját szemeddel nem látod, mit kínálnak.

Következtetés

Mindez a WP Maintenance nevű új bővítménynek köszönhetően lehetséges. Ezzel a beépülő modullal néhány kattintással fejlesztheti tudását, és professzionálissá válhat webhelye karbantartásának területén. Biztosak vagyunk benne, hogy először azt gondolja, hogy erre nincs szüksége, de megér egy próbát, és győződjön meg róla, hogy valóban szüksége van-e rá. Még jobb, hogy van egy ingyenes lehetőségük is, és ingyenesen megnézheti, mitől különleges ez a bővítmény. De ne feledje, hogy még soha nem volt ilyen egyszerű saját webhely létrehozása, köszönhetően a WP Maintenance Mode-nak, amely minden kritikus részt a helyén tart.

Olvasni:  7 legjobb WordPress naptárbővítmény

Új publikációk:

Ajánlott