X Twitter-hashtagek, amelyek népszerűek, és növelik bejegyzéseit

Nemrég egy hűséges olvasó megkérdezte, melyek azok legnépszerűbb Twitter hashtagek a hozzájuk tartozó statisztikákkal együtt. Természetesen a Twitter felkapott hashtageihez kellett fordulnom, hogy lássam, de ezek naponta vagy óránként gyakran változnak. Könnyen megtehető, ha a Twitteren rákeres egy hashtagra.

Tehát, ha egy kicsit többet szeretne megtudni a hashtagek használatáról a Twitter X-en, olvasson tovább.

Mi az a Twitter Hashtag?

A Twitter hashtag az, amikor egy szó vagy kifejezés elé # jelet helyez el, és az az összes többi Tweethez kapcsolódik, amely tartalmazza. A hashtag megadása kontextust ad a tweetednek, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyen kövessék azokat a témákat, amelyek érdeklik őket.

Mayura mindig nagyszerű kérdésekkel áll elő, nem igaz? Nagyszerű, ha ez megtörténik, mert ez mindannyiunkat arra késztet, hogy többet gondolkodjunk, bővítsük tudásunkat, és megosszuk egymással, amit tanultunk.

Röviden érintettem a legnépszerűbb hashtagek megtalálását a régi Hashcore bővítmény bejegyzésemben. Az egyik legjobb forrás, amelyet ma találtam a Twitter hashtagek trendjeinek megtalálásához Fedica.

A hashtagek jelentősége

Miért fontosak a népszerű Twitter hashtagek? Előfordulhat, hogy tweetjei elterjednek, mivel többen láthatják őket a Twitter hírfolyamban. Nemcsak ez, hanem a Twitter közösségi hálózatán is fokozhatja másokkal való kapcsolatát.

Az emberek szeretnek kapcsolatba lépni másokkal, ha valami felkapott, és a nap forró témája. Gyakran az Ön tweetjeit is retweetelni fogják, ha egyetértenek az Ön nézőpontjával a napi témában, vagy tetszik nekik, amit közzé kellett tennie.

Olvasni:  Néhány egyedi slot, amit érdemes kipróbálni

Hashtag használata chatekhez és terekhez a Twitter X platformon

A hashtagek használata a Twitter-csevegésekben és -terekben fontos, mert segítik a beszélgetések kategorizálását és rendszerezését. A releváns hashtagek beillesztésével a résztvevők könnyedén megtalálhatják az érdekes témákat, és csatlakozhatnak a beszélgetésekhez.

A hashtagek jobb elköteleződést és hálózatépítést is lehetővé tesznek, mivel összehozzák a közös érdeklődésű egyéneket. Ezenkívül a hashtagek növelik a tweetek láthatóságát, így szélesebb közönség számára is felfedezhetőbbek.

Összességében a Twitter chatekben és terekben található hashtagek döntő szerepet játszanak az értelmes beszélgetések elősegítésében, a hasonló gondolkodású egyének összekapcsolásában és a megbeszélések hatókörének bővítésében.

Fedica X Twitter hashtagokhoz

A Fedica egy hasznos eszköz a hashtagek megtalálásához a Twitteren. Leegyszerűsíti a folyamatot, mivel hatékony módszert biztosít a releváns hashtagek felfedezésére. A Fedica segítségével a felhasználók könnyedén kereshetnek hashtagekre konkrét témák vagy kulcsszavak alapján.

Ez segít növelni a tweetek láthatóságát és elérhetőségét, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hatékonyan kapcsolatba léphessenek célközönségükkel. A platform leegyszerűsíti a hashtag-kutatási folyamatot, és értékes betekintést nyújt, így a Twitter X-felhasználók nélkülözhetetlen eszközévé válik.

A Fedica segítségével mérheti kulcsszavait és hashtagjait, amelyekről az ihlette, hogy miről beszélnek követői a Twitter X hálózaton. A felkapott témákon túl is léphetsz, hogy élőben fedezd fel, mit mondanak közösséged népszerű befolyásolói.

Hashtagify Me Tool

Hashtagify Me Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megnézze, mi a trend most, a múlt héten, és azokat, amelyek éppen kitörnek. Megjeleníti a 30 legnépszerűbb Twitter hashtaget egy adott időpontban.

Visszanézhet az elmúlt hét legnépszerűbb hashtageihez. A kitörési szakasz mutatja a dátumot és az időt, amikor elkezdett kitörni. Ha kiválaszt egy hashtaget, megjelenik a hozzá kapcsolódó 10 legjobb.

Olvasni:  Miért nem működik soha a „bármely alkalmazás” a pénzügyi kereskedésben?

A cég 2011 áprilisában indította el ezt a szolgáltatást. Ez volt az első vizuális hashtagek felfedezője. Használhatja szolgáltatásukat INGYENESEN 7 napig, vagy természetesen frissíthet prémium számlára havi 159 dollártól, és többet tehet szolgáltatásaikkal.

A prémium azonban megmutatja az 50 legnépszerűbb hashtaget, valamint a saját befolyásolói nyomon követésének lehetőségét. Prémium csomagjaikkal immár nyelv szerinti szűrést is kínálnak.

Mit tehet még?

Ellenőrizheti, hogy melyek a nap legnépszerűbb hashtagei, és feltétlenül szerepeltessen néhányat az X bejegyzései között, ha van értelme. Megjegyzés: Ha van értelme.

Nem akarja felzaklatni követőit olyan hashtagek használatával, amelyek nem az Ön által tweetelt tartalomra vonatkoznak. Ez jó ok lenne arra, hogy ne kövessenek téged.

Érdemes lehet egyedi hashtaget is választani. Olyat, ami megkülönböztethet egymástól. A Twitter hashtageket a következő oldalon regisztrálhatja Hashtags.org Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kiemelje magát, blogját vagy márkáját.

Válassz egy hashtaget, amely növekedhet a márkáddal vagy a márkáddal együtt.

Címketábla eszköz

Erről a Biz Sugar egyik felhasználójától értesültem Martin Lindeskog miközben ezen a poszton dolgoztam. Nagyon szeretem a Tagboard látványvilágát. Nemcsak a Twitter hashtagek használatában segít, hanem a többi közösségi hálózat hashtageiben is.

Létrehozhatja saját címketábláit a Twitter hashtagjaival és számos más közösségi hálózatról.

A Tagboard a következő közösségi hálózatokat is használja a hashtagek nyomon követésére:

Ezenkívül kereshet, interakcióba léphet velük, testreszabhat, moderálhat és bővíthet hashtag-közösségeket, mindezt egy központi és egyszerű felületről. Van egy ingyenes csomagjuk, amelyre feliratkozhat, és kreatív lehet a címketáblákkal, vagy kiválaszthatja a prémium csomagjukat.

Áraik már nem jelennek meg a weboldalukon. Ezenkívül azt olvastam, hogy beágyazhatja címkéit a blogjába vagy webhelyébe, de úgy tűnik, hogy ez nem a közösségi média eszköz ingyenes verziójának funkciója.

Olvasni:  Technikai írás: mi ez és miért fontos a marketingben?

Rite Forge Tag Tool

A másik nagyszerű A hashtag eszköz a Rite Tag. Csak a Twitteren érhető el, de a közeljövőben beépíti a Facebookot és más közösségi hálózatokat is.

Hashtag-javaslatokat kínálnak a képekhez és szövegekhez asztali számítógépen és mobileszközön. Valós idejű hashtag-elköteleződésen alapul.

Szeretem, hogyan működik a Google Chrome böngészővel. Ha készen áll a megosztásra egy webhelyről, használja a címkéjüket a böngészőben, és gyorsan keresse meg a legjobb Twitter hashtageket, és ütemezze azt ott.

Elmentik a tweetjeit a hashtagekkel, és mérik az egyes tweetek megosztásait és kattintásait.

Példákat is mutat más hashtagekre, amelyek jól működnek az Ön választásával. Választhat, hogy most megosztja, vagy ütemezheti.

Az árak havi 54 dollártól indulnak a Rite Tag éves tervével, és 7 napos ingyenes próbaverziót kínálnak.

Tehát melyek a legnépszerűbb Twitter hashtagek?

Adtam néhány nagyszerű eszközt, amelyek segítségével megtekintheti a legnépszerűbb hashtageket, amikor szüksége van rájuk. De mi a helyzet általában?

Tudom, hogy Mayura kíváncsi volt. Íme néhány a Twitter Trends szerint 2013-ban:

 1. #Bostoni Maraton
 2. #Királyi baba
 3. #Arany Tweetek
 4. #PW csapat
 5. #SuperBowl és #SB47
 6. #Oscar
 7. #BostonStrong

Most 2024. október közepén ezek a legnépszerűbb hashtagek:

 • #RipTommy
 • #Elon
 • #Pézsma
 • #OfficialTwitter
 • #szerdagondolat
 • #HumpDay
 • #republikánusok
 • #KenBuck
 • #Nagyszerda
 • #Feds

Mint látható, ezek többnyire hírekből, eseményekből és a hét napjának gondolataiból származnak. Néhányat várna a listán, másokat pedig a manapság felkapott hírek miatt.

Figyelje meg, hogy a 2. lista egy kicsit más, mivel manapság a legnépszerűbb hashtagek között kereshet különböző témákban stb. a Twitter hírfolyama alapján.

Melyek a felkapott Twitter hashtagek 2022. február 1-jén?

 1. #Boldog holdújévet
 2. #Tom Brady
 3. #Golden Corral
 4. #MakeASongOrBandBigger
 5. #Új Anglia
 6. #HourlyComicDay
 7. #Caleb Williams
Olvasni:  Infografikus tervezés – A végső útmutató 11 egyszerű tippel

Mindig érdekes visszatekinteni a régi felkapott Twitter hashtagekre, mivel itt hagytam őket a blogbejegyzésben, hogy ezt tegyem.

Építsd fel követőidet X Twitter hashtaggal

Ha másokkal folytat beszélgetéseket a Twitter népszerű és divatos hashtageiről, ezzel egyidejűleg a Twitter követőinek számának növekedését is észre fogja venni. Az emberek szeretnek kapcsolatba lépni másokkal a közösségi média platformjain, amikor megegyeznek egy forró témában.

Néha ezek a követők az Ön barátaivá vagy potenciális ügyfeleivé is válhatnak.

Hány hashtaget kell használni a Twitteren a siker érdekében?

Ma a legjobb, ha csak egy hashtaget használ, és nem mind a 3 hashtaget, amelyet a Twitter X közösségi hálózaton használhat. Az algoritmus sokat változott ebben az évben, és már NEM részesíti előnyben a sok hashtaget tartalmazó bejegyzéseket.

Madalyn a SmarterX terekből beszéltem erről néhány hete, és teszteltem, miután innen értesültem róla.

Te jössz

Mely eszközöket szereti a legjobban a hashtagek követésére? Ön szerint melyik lesz a felkapott Twitter hashtagek között ebben az évben as Elon Musk a Twittert X-re változtatta?

Ne felejtsd el Kövess engem a Twitteren is a Twitter-frissítésekért, tippekért és trükkökért.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott